Privacy Policy

thatsluck Dasar Privasi

Maklumat mengenai pemprosesan data peribadi oleh laman web Thatsluck.com

Laman web ini tidak mengumpulkan data peribadi, rhanya menerima kuki mereka yang belum menetapkan penyemak imbasnya untuk melumpuhkannya dan alamat IP PC yang digunakan untuk memuat turun perisian.

 

Ini adalah segala-galanya, sesuai dengan GDPR yang berlaku sejak 25/05/2018, maklumat ini ditulis dengan cara semudah mungkin.

 

Sesiapa sahaja yang ingin menolong saya memperbaikinya, dipersilakan dan boleh menulis surat kepada Luigi TaIamo, yang bertanggungjawab untuk pemprosesan dan perlindungan data, di alamat e-mel berikut: adm @thatsluck.com

 

Bagi mereka yang berminat, seperti yang wajib, berikut adalah beberapa maklumat yang lebih terperinci.

 

Maklumat ini bertujuan untuk membuat pengunjung mengetahui laman web ini ThatsLuck.com kaedah memproses data peribadi yang berkaitan dengannya, selaras dengan Keputusan Perundangan 196/2003 ("Kod Privasi") dan Peraturan (EU) 2016/679 ("GDPR").

 

Laman web ini ThatsLuck.com mengumpulkan data navigasi statistik untuk mengetahui berapa banyak pengunjung yang melayari halamannya dan alamat IP mereka yang memuat turun perisian, data ini tidak didedahkan kepada sesiapa dan hanya digunakan untuk memperbaiki kandungan laman web ini.

 

Pemprosesan data peribadi dilakukan dengan menggunakan prosedur elektronik dan media untuk waktu yang sangat diperlukan untuk mencapai tujuan di mana data dikumpulkan dan, dalam hal apa pun, sesuai dengan prinsip-prinsip keabsahan, kebenaran, tidak berlebihan dan relevan yang diberikan oleh undang-undang semasa.

 

ThatsLuck.com boleh menggunakan apa yang disebut pemalam sosial. Pemalam sosial adalah alat khas yang membolehkan anda memasukkan fungsi rangkaian sosial terus ke laman web (contohnya fungsi "suka" di Facebook).

 

Semua pemalam di laman web ditandai dengan logo masing-masing yang dimiliki oleh platform rujukan (contohnya Facebook, Google, Twitter, YouTube, Amazon).

 

Apabila anda mengunjungi halaman laman web dan berinteraksi dengan pemalam, maklumat yang sesuai dihantar dari penyemak imbas terus ke platform sasaran dan disimpan olehnya.

 

Untuk maklumat mengenai tujuan, jenis dan kaedah pengumpulan, pemprosesan, penggunaan dan penyimpanan data peribadi oleh platform luaran, dan juga kaedah untuk menggunakan hak anda, sila rujuk dasar privasi yang diadopsi oleh setiap laman web.

 

ThatsLuck.com mengandungi pautan ke laman web luaran: jelas ia tidak bertanggungjawab terhadap perlakuan privasi laman web ini.

Subjek yang merujuk data peribadi tersebut di atas, berhak menggunakan hak mereka dengan cara dan dalam batasan yang ditetapkan oleh undang-undang privasi semasa dan berhak untuk meminta:

 

  • akses (mereka dapat meminta pengesahan mengenai apakah data mengenai mereka sedang diproses atau tidak, serta penjelasan lebih lanjut mengenai informasi yang disebut dalam Pemberitahuan ini, dan juga untuk menerima data tersebut, dalam batas kewajaran);
  • pembetulan (mereka mungkin meminta untuk memperbetulkan atau menambah data yang mereka berikan kepada kami atau dalam kes apa pun yang kami miliki, jika tidak tepat);
  • pembatalan (mereka boleh meminta agar data yang diperoleh atau diproses oleh laman web dihapuskan);
  • pembangkang (mereka boleh menentang pemprosesan data mereka pada bila-bila masa);
  • mudah alih (mereka boleh meminta untuk menerima data mereka, atau agar mereka dihantar kepada pemilik lain yang ditunjukkan oleh mereka, dalam format berstruktur, yang biasanya digunakan dan dapat dibaca oleh peranti automatik). Selanjutnya, mengikut seni. 7, par. 3, GDPR, hak untuk menarik persetujuan dapat digunakan pada bila-bila masa, tanpa menjejaskan kesahihan rawatan berdasarkan persetujuan yang diberikan sebelumnya.

Akhirnya, pengunjung berhak membuat aduan kepada Pengawas Penguasa, yang di Itali adalah Penjamin untuk Perlindungan Data Peribadi.

 

Sekiranya pengunjung melihat bahawa ada sesuatu yang tidak kena, mereka boleh memberi amaran kepada pengawal dan dia akan mengambil tindakan sewajarnya secepat mungkin.

 

Kemungkinan berlakunya peraturan sektor baru, serta pemeriksaan dan pengemaskinian perkhidmatan kepada pengguna secara berterusan, dapat menyebabkan perlunya mengubah kaedah dan syarat yang dijelaskan dalam Pemberitahuan ini.

 

Oleh itu, kemungkinan dokumen ini mengalami perubahan dari masa ke masa.

 

Kami akan menerbitkan sebarang perubahan pada Pemberitahuan ini di halaman ini dan, jika relevan, kami akan memberi tahu anda dengan pemberitahuan yang lebih jelas.

 

Bagaimanapun, versi maklumat ini akan diarkibkan untuk membolehkan perundingan.

 

Baca juga โ–บ dasar cookie